Παιδικά Τμήματα Πολεμικών Τεχνών

Οι πολεμικές τέχνες για παιδιά μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά και επιβραβευτικό.

Πλεονεκτήματα του αθλήματος

  • Αυξάνεται η εμπιστοσύνη του παιδιού σας, η αυτοπειθαρχία , η εστίαση σε ακαδημαϊκές και άλλες δραστηριότητες, η αντοχή και η δύναμη.
  • Αναπτύσσουν μια ισχυρή ηθική αξία και σεβασμό για τους συνομηλίκους, τους ενήλικες, και – εξίσου σημαντικό – για τον εαυτό τους.
  • Ακαδημαϊκή βελτίωση
  • Συγκέντρωση
  • Αυτοεκτίμηση 

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ασφαλές για τα παιδιά;

Ναι. Πρόκειται για  πολύ ασφαλής δραστηριότητες. Το παιδί θα εκπαιδευτεί με παιδιά ίδιας ηλικίας κάνοντας χρήση αθλητικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας σε ασφάλεια. Πάντα τα μαθήματα γίνονται από δύο υπεύθυνους για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια αλλά και τη σωστή εκπαίδευση των όλως των παιδιών.

Μήπως το Kick Boxing /BJJ δημιουργεί επιθετική συμπεριφορά;

Η σχολή μας έχει ως στόχο να διδάξει στους μαθητές πώς να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σωστά σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων. Αξιόπιστες σχολές ξεκινούν την διδασκαλία με το πώς να λύσουν τα προβλήματα τα παιδιά χωρίς τη χρήση βίας. Αντί να εκπαιδεύονται στο πώς να επιτεθούν με χρήση βίας, οι μαθητές μαθαίνουν πώς να εξουδετερώνουν πιθανούς δράστες χρησιμοποιώντας διάφορες εκδοχές της μόχλευσης. Αυτές οι ακαδημίες προσπαθούν να οπλίσουν τα παιδιά με τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να χειριστούν σχεδόν οποιοδήποτε τύπο επίθεσης.

Πολλοί γονείς ανακαλύπτουν ότι αυτά τα προγράμματα αυτά μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους στο να διαπρέπουν και σε άλλους τομείς εκτός των πολεμικών τεχνών. Για παράδειγμα, ένα παιδί μπορεί να τα πάει καλύτερα στο σχολείο λόγω της πειθαρχίας που ανέπτυξε στην ακαδημία. Ομοίως, η σωματική άσκηση βοηθά τα παιδιά να υπερέχουν σε άλλα αθλήματα και αναπτύσσουν παράλληλα αυτοπεποίθηση που τους βοηθά να αισθάνονται καλύτερα για τη ζωή. Πολλοί ψυχολόγοι υποδεικνύουν στους γονείς ότι τα παιδιά με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή παιδιά με επιθετική συμπεριφορά πρέπει να αρχίσουν πολεμικές τέχνες για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και να μάθουν να περιορίζουν την οργή τους που προέρχεται από το φόβο.

Από ποια ηλικία μπορεί το παιδί μου να ξεκινήσει;

Από την ηλικία μόλις των 4 ετών μπορείτε να φέρετε το παιδί σας να προπονηθεί μαζί μας.

Close Menu